Blog o jedlém hmyzu, Strana 2

Jak se vyrábí sušený hmyz

Dnes se podíváme na zajímavý svět sušeného hmyzu a jak se vyrábí. Sušený hmyz se v posledních letech...

Den Země

Dne 22.dubna je Den Země. Tento den nám připomíná, jak je naše planeta důležitá a jak je důleži...

Světový den vody

Světový den vody se slaví každý rok 22. března a je určen k oslavě vody a jejího významu pro naši pl...

Zmrzlina s příchutí cvrčka je k dostání od německého výrobce. Dokonce ji zdobí hmyzím posypem.

Sortiment německého výrobce zmrzliny Thomas Micolin z Rottenburgu am Neckar nedaleko Stuttgartu byl ...

Hmyz - Nový zdroj proteinu pro lezce

V posledních letech roste zájem o využití hmyzích bílkovin jako zdroje výživy pro sportovce, včetně ...

Slavné osobnosti, které věří hmyzu

Jedlý hmyz si v posledních letech získává stále větší oblibu, protože se lidé stále více zajímají o ...

Iron Man věří hmyzu!

Investice Roberta Downeyho Jr. do francouzské společnosti Ynsect, která se specializuje na výrobu hm...

Adam Ondra věří hmyzu

Adam Ondra, jeden z nejúspěšnějších světových horolezců, spolupracuje se společností Sens, která se ...

Propolis: o co se jedná a proč by zaručeně neměl chybět v každé domácnosti

Možná jste již o propolisu slyšeli, ale nikdy si nezjišťovali, k čemu je vlastně dobrý a jak vá...

Vědecký pohled na jedlý hmyz

FAO (Organizace pro výživu a zemědělství při OSN) navrhuje vyšší konzumaci jedlého hmyzu. Hmyz si to...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz