Blog o jedlém hmyzu, Strana 2
Grig uvádí první hmyzí burger na trh Znáte to - pořádný šťavnatý burger s křupavými hranolkami a os...
Dnes se podíváme na zajímavý svět sušeného hmyzu a jak se vyrábí. Sušený hmyz se v posledních letech...
Dne 22.dubna je Den Země. Tento den nám připomíná, jak je naše planeta důležitá a jak je důleži...
Světový den vody se slaví každý rok 22. března a je určen k oslavě vody a jejího významu pro naši pl...
Sortiment německého výrobce zmrzliny Thomas Micolin z Rottenburgu am Neckar nedaleko Stuttgartu byl ...
V posledních letech roste zájem o využití hmyzích bílkovin jako zdroje výživy pro sportovce, včetně ...
Jedlý hmyz si v posledních letech získává stále větší oblibu, protože se lidé stále více zajímají o ...
Investice Roberta Downeyho Jr. do francouzské společnosti Ynsect, která se specializuje na výrobu hm...
Adam Ondra, jeden z nejúspěšnějších světových horolezců, spolupracuje se společností Sens, která se ...
Možná jste již o propolisu slyšeli, ale nikdy si nezjišťovali, k čemu je vlastně dobrý a jak vá...