Blog o jedlém hmyzu, Strana 3

Světový den vody

Světový den vody se slaví každý rok 22. března a je určen k oslavě vody a jejího významu pro naši pl...

Zmrzlina s příchutí cvrčka je k dostání od německého výrobce. Dokonce ji zdobí hmyzím posypem.

Sortiment německého výrobce zmrzliny Thomas Micolin z Rottenburgu am Neckar nedaleko Stuttgartu byl ...

Hmyz - Nový zdroj proteinu pro lezce

V posledních letech roste zájem o využití hmyzích bílkovin jako zdroje výživy pro sportovce, včetně ...

Propolis: o co se jedná a proč by zaručeně neměl chybět v každé domácnosti

Možná jste již o propolisu slyšeli, ale nikdy si nezjišťovali, k čemu je vlastně dobrý a jak vá...

Vědecký pohled na jedlý hmyz

FAO (Organizace pro výživu a zemědělství při OSN) navrhuje vyšší konzumaci jedlého hmyzu. Hmyz si to...

Zdravotní benefity jedlého hmyzu

S nabídkou jedlého hmyzu se v posledních letech přímo roztrhl pytel. Z e-shopů, inter...

Kdo je „nejzdravější“ aneb srovnání druhů jedlého hmyzu

O hmyzu jako takovém se všeobecně ví, že je zdraví prospěšný a že je to skvělá alternativa a do budo...

10 důvodů proč jíst cvrčky

Pořád jsi na vážkách jestli ochutnat jedlý hmyz? Třeba Tě k tomuto kroku popostrčí našich 10 důvodů ...

Recept - Cvrččí bolognese

Terraz! To jsou těstoviny budoucnosti. Hlavní vizí tohoto slovenského startupu je nabídnout udržitel...

10 zajímavých faktů o jedlém hmyzu

Chcete vkročit do tajuplného a pestrého světa hmyzu, nebo nahlédnout jen tak pro zajímavost? Máme tu...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz