Terraz! To jsou těstoviny budoucnosti. Hlavní vizí tohoto slovenského startupu je nabídnou...
Blog o jedlém hmyzu, Strana 3
Chcete vkročit do tajuplného a pestrého světa hmyzu, nebo nahlédnout jen tak pro zajímavost? Máme tu...
Zpráva investiční banky Barclays cituje rozšiřující se trh kolem alternativního zdroje bílkovin a př...
Škodlivé dopady produkce masa a chovu zvířat na životní prostředí podnítily zájem o hmyz, který je ú...
Cvrčci domácí jsou třetím druhem jedlého hmyzu schváleným v EU Cvrček domácí byl v Evropské unii sc...
Ačkoliv se jedlý hmyz považuje za superpotravinu budoucnosti, stále je mnoho lidí, kteří se bojí ten...
Společnost Ÿnsect, založená v roce 2011 v Paříži, si nedávno vysloužila místo na předních strán...
Entomofagie neboli konzumace hmyzu. V současné době je toto téma stále více diskutováno. E...
Jídlo budoucnosti? Říká se, že hmyz je potravou budoucnosti. Že za několik desítek let už se bude j...
Sušené maso x cvrččí protein Sušení masa bylo důležitou a přelomovou změnou v naší historii. Jednal...