Blog o jedlém hmyzu, Strana 3
Dne 22.dubna je Den Země. Tento den nám připomíná, jak je naše planeta důležitá a jak je důleži...
Světový den vody se slaví každý rok 22. března a je určen k oslavě vody a jejího významu pro naši pl...
Sortiment německého výrobce zmrzliny Thomas Micolin z Rottenburgu am Neckar nedaleko Stuttgartu byl ...
V posledních letech roste zájem o využití hmyzích bílkovin jako zdroje výživy pro sportovce, včetně ...
Možná jste již o propolisu slyšeli, ale nikdy si nezjišťovali, k čemu je vlastně dobrý a jak vá...
FAO (Organizace pro výživu a zemědělství při OSN) navrhuje vyšší konzumaci jedlého hmyzu. Hmyz si to...
S nabídkou jedlého hmyzu se v posledních letech přímo roztrhl pytel. Z e-shopů, inter...
O hmyzu jako takovém se všeobecně ví, že je zdraví prospěšný a že je to skvělá alternativa a do budo...
Pořád jsi na vážkách jestli ochutnat jedlý hmyz? Třeba Tě k tomuto kroku popostrčí našich 10 důvodů ...
Terraz! To jsou těstoviny budoucnosti. Hlavní vizí tohoto slovenského startupu je nabídnout udržitel...