Blog o jedlém hmyzu, Strana 3

Recept - Cvrččí bolognese

  Terraz! To jsou těstoviny budoucnosti. Hlavní vizí tohoto slovenského startupu je nabídnou...

10 zajímavých faktů o jedlém hmyzu

Chcete vkročit do tajuplného a pestrého světa hmyzu, nebo nahlédnout jen tak pro zajímavost? Máme tu...

Je hmyzí protein na vzestupu?

Zpráva investiční banky Barclays cituje rozšiřující se trh kolem alternativního zdroje bílkovin a př...

Top 10 foodtech startupů zabývajících se jedlým hmyzem

Škodlivé dopady produkce masa a chovu zvířat na životní prostředí podnítily zájem o hmyz, který je ú...

Cvrčci domácí třetím druhem jedlého hmyzu schváleným v EU

Cvrčci domácí jsou třetím druhem jedlého hmyzu schváleným v EU Cvrček domácí byl v Evropské unii sc...

Proč nejíme více hmyzu?

Ačkoliv se jedlý hmyz považuje za superpotravinu budoucnosti, stále je mnoho lidí, kteří se bojí ten...

Ÿnsect - Největší hmyzí farma na světě

Společnost Ÿnsect, založená v roce 2011 v Paříži, si nedávno vysloužila místo na předních strán...

HMYZ JAKO ZDROJ ŽIVIN

Entomofagie neboli konzumace hmyzu. V současné době je toto téma stále více diskutováno. E...

HMYZ - POTRAVA BUDOUCNOSTI?

Jídlo budoucnosti? Říká se, že hmyz je potravou budoucnosti. Že za několik desítek let už se bude j...

Sušené maso x cvrččí protein

Sušené maso x cvrččí protein Sušení masa bylo důležitou a přelomovou změnou v naší historii. Jednal...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz