DOPRAVA PŘES ZÁSILKOVNU ZA 1 KČ PŘI OBJEDNÁVCE NAD 300 KČ! 🚚

Od farmy Tecmafood po Brno: Příběh našich lahodných sušených červíků

Blog příspěvek - Hlavní obrázek (13)-min

 

Vstupte do světa udržitelných a zdravých pochoutek! Naši sušení červíci jsou nejen chutní, ale také plní bílkovin a dalších mikroživin. Přečtěte si více o cestě našich unikátních červíků od farmy Tecmafood v Portugalsku až po Váš stůl.

 

Farma Tecmafood v Portugalsku

Farma Tecmafood je přední producent moučných červů, kteří jsou ideální alternativou k tradičním potravinám. Tato farma se zaměřuje na udržitelnost a využívá pokročilé technologie pro chov a zpracování. Červíci jsou chováni s důrazem na ekologii a efektivitu. Farma minimalizuje ekologický dopad a zároveň zajišťuje vysokou kvalitu a nutriční hodnotu své produkce. Vyprodukovaní mouční červíci jsou tak bohatí na proteiny, zdravé tuky a mikroživiny. Jejich produkce je ekologicky šetrná, spotřebovává méně vody, krmiva a půdy a produkuje méně emisí CO2.

 

Přeprava do Brna

Červi jsou pečlivě baleni a přepravováni v optimálních podmínkách z Portugalska do Brna, aby byla zajištěna jejich čerstvost a kvalita. Tento proces je klíčový pro zachování vysokých standardů našich produktů.

 

Blog příspěvek - Hlavní obrázek (14)-min

 

Výroba v Brně

Kroky výroby:

  1. Mražení: Ihned po příjezdu jsou červíci zmraženi, aby si zachovali čerstvost a kvalitu.
  2. Vaření: Následuje vaření, které zajišťuje jejich bezpečnost a připravenost na další zpracování.
  3. Sušení: Po vaření jsou sušeni, čímž si uchovávají všechny své výjimečné nutriční hodnoty.
  4. Kořenění: Sušení červíci jsou ochuceni našimi speciálními směsmi koření, které jim dodávají neodolatelnou chuť.
  5. Balení: Nakonec jsou pečlivě baleni, aby k vám dorazili v perfektním stavu.

 

Proč si zamilujete naše sušené červíky?

Nutriční výhody: Naše červíci jsou skvělým zdrojem bílkovin a zdravých tuků, což je činí ideální volbou pro zdravý životní styl. 

Ekologický přínos: Chov červů je výrazně šetrnější k přírodě. Potřebuje méně vody, krmiva a půdy, přičemž produkuje méně CO2.

 

Jak si naše červíky nejlépe vychutnat?

Naše sušené červíky můžete konzumovat samostatně jako zdravou svačinu nebo je přidat do Vašich oblíbených jídel pro zvýšení nutriční hodnoty. Skvěle se hodí k salátům, do jogurtů nebo jako křupavý posyp na Vaše oblíbené pokrmy.

 

Vyzkoušejte ještě dnes!

Připojte se k rostoucí komunitě milovníků zdravých a udržitelných potravin. Objednejte si naše sušené červíky přímo na našem e-shopu a objevte novou dimenzi chutí a zdraví!

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz