Adam Ondra věří hmyzu

Adam Ondra, jeden z nejúspěšnějších světových horolezců, spolupracuje se společností Sens, která se specializuje na výrobu potravin z hmyzu. Sens je česká společnost, která věří v potenciál potravinářských výrobků z hmyzu, jež by mohly pomoci řešit problémy spojené s uživením rostoucí světové populace a zároveň snížit dopad výroby těchto produktů na životní prostředí.
Jako profesionální horolezec si Ondra velmi dobře uvědomuje, jaký dopad může mít změna klimatu a zhoršování životního prostředí na outdoorové aktivity. Dlouhodobě je hlasitým zastáncem udržitelných postupů v lezení i v každodenním životě. Ondra si přeje, aby se díky spolupráci se společností Sens zvýšilo povědomí o přínosu hmyzích potravin a aby je vyzkoušelo více lidí.
Hmyz je vysoce udržitelným zdrojem bílkovin a dalších živin, k jehož produkci je zapotřebí mnohem méně vody, půdy a dalších zdrojů než k produkci tradičních hospodářských zvířat. Mnoho druhů hmyzu je navíc bohatých na základní živiny, jako jsou vitaminy, minerály a zdravé tuky.

 

Adam Ondra Grig-min


Společnost Sens vyrábí řadu potravinářských výrobků z hmyzu, včetně proteinových tyčinek, energetických kuliček a svačinek. Jejich výrobky jsou nejen udržitelné, ale také chutné a praktické, takže jsou skvělou volbou pro lidi s náročným životním stylem, kteří se chtějí stravovat zdravě, aniž by se vzdali chuti.
Společnost Sens doufá, že díky spolupráci s Adamem Ondrou se jí podaří oslovit širší publikum a informovat lidi o výhodách potravin na bázi hmyzu. Ondrova vášeň pro udržitelnost a jeho celosvětová popularita jako horolezce z něj dělají ideálního partnera pro společnost Sens a jeho podpora jejich výrobků jistě pomůže zvýšit povědomí o výhodách hmyzích potravin.

 

sens-cvrcci-protein-jako-budoucnost-stravovani-min 


Závěrem lze říci, že partnerství mezi Adamem Ondrou a společností Sens je skvělým příkladem toho, jak mohou sportovci a společnosti spolupracovat na propagaci udržitelnosti a podpoře zdravých a ekologických postupů. Spojením Ondrovy vášně pro lezení a odborných znalostí společnosti Sens v oblasti výroby udržitelných potravin z hmyzu, vzniká silné partnerství, které má potenciál pozitivně ovlivnit planetu a lidi, kteří ji obývají.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz