DÁREK K OBJEDNÁVKÁM NAD 600 KČ

Recept - Cvrččí bolognese

grig-eshop-s-jedlym-hmyzem-cvrcci-testoviny-terraz-min

 

Terraz! To jsou těstoviny budoucnosti. Hlavní vizí tohoto slovenského startupu je nabídnout udržitelnou verzi těstovin, které jsou plné bílkovin, železa, antioxidantů a dalších prospěšných látek, které naše tělo potřebuje. Budoucnost jsme my, budoucnost je naše planeta a tak Terraz vyrábí pouze z udržitelných zdrojů. Ingredience, které v těstovinách najdeš, jsou té nejvyšší kvality s vysokým nutričním profilem. Jedním slovem – superfoody! A protože milujeme jídlo, přinášíme ti těstoviny, které okouzlí svou chutí i strukturou. Tak a terraz – dobrou chuť!

 

Ingredience na 2 porce:

  • 200 g Terraz pasta
  • 1 lilek
  • 1 cuketa
  • 6 větších rajčat
  • 2 větší mrkve
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 chilli paprička
  • 200 ml bílého suchého vína
  • 2 hrsti bazalky
  • Sůl, pepř, olivový olej

 

Postup:

  1. Lilek nakrájejte na malé kousky a vložte do rozpálené pánve na trošku oleje.
  2. Pečte, dokud nezačne zlátnout.
  3. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a mrkev.
  4. Počkejte, než vše změkne. Přidejte cuketu, česnek, chilli a hrst bazalky.
  5. Po pár minutách přidejte bílé víno a nechte ho 2 minuty povařit, aby se vypařil alkohol.
  6. Přidejte pokrájená rajčata, přikryjte pánev a duste cca 20 až 30 minut.
  7. Mezitím si uvařte těstoviny a přidejte je do omáčky.
  8. Dochuťte a přidejte bazalku.

 

Servírujte s parmazánem, bazalkou a panenským olivovým olejem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení