DÁREK K OBJEDNÁVKÁM NAD 700 KČ

Crunchy Worms

Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 
 
5 položek celkem
Snímek obrazovky 2022 09 22 135501
139 Kč
29685
Snímek obrazovky 2022 09 22 135552
139 Kč
29523
Snímek obrazovky 2022 09 22 130738
139 Kč
29524
Snímek obrazovky 2022 09 22 140517
Novinka
139 Kč
29525
Kniha hmyz na taliri kucharka 29727

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.