Kniha Hmyz na talíři - Marie Borkovcová

Ekologicky nenáročný chov

Nálož bílkovin

Obrovské množství živin a minerálních látek

Udržitelný zdroj výživy
Související produkty
Detailní popis produktu
Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava!
Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.
Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cvrččí protein |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Autor: | Marie Borkovcová, Martina Bednářová, Vladimír Fišer, Petr Ocknecht, Milan Václavík & David Švejnoha |
Jazyk vydání: | Čeština |
Počet stran: | 163 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.