DÁREK K OBJEDNÁVKÁM NAD 700 KČ

Kniha Hmyz na talíři - Marie Borkovcová

Kód: 29727
459 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
6.10.2022

Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni

Detailní informace

GARANCE SPOKOJENOSTI
GARANCE SPOKOJENOSTI
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
SKVĚLE CHUTNÁ
SKVĚLE CHUTNÁ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA

Detailní popis produktu

Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava!

Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.

Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť!

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaření a pečení
Hmotnost: 0.1 kg
Autor: Marie Borkovcová, Martina Bednářová, Vladimír Fišer, Petr Ocknecht, Milan Václavík & David Švejnoha
Jazyk vydání: Čeština
Počet stran: 163

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JL Avatar autora | 27.9.2022
Zajímavá kniha
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.