Cvrččí těstoviny s rajčatovo-fazolovou omáčkou

Bezlepkové těstoviny s cvrččí moukou obsahují vysoký obsah bílkovin a vlákniny, skvěle nahradí maso v čase oběda. Jedná se tedy o skvělou alternativu, jak zahrnout udržitelnou bílkovinu do svého běžného jídelníčku. Skvěle si notují s různými omáčkami a směsmi. Ochutnej je v kombinaci s rajčatovo-fazolovou omáčkou. Přejeme dobrou chuť!

Ingredience

  • 200-250 g cvrččích Grig těstovin
  • 1 plechovka sekaných rajčat
  • 1 plechovka červených fazolí
  • provensálské koření
  • 1 střední cibule
  • 1-2 stroužky česneku
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř
 

Postup

  1. Cvrččí těstoviny uvařte dle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě.
  2. Během vaření těstovin si nakrájejte nadrobno cibuli a v hlubší pánvi ji na olivovém oleji opečte. 
  3. Po opečení přidejte červené fazole, sekaná rajčata a nechte chvíli provařit. 
  4. Celou směs vhodně okořeňte a můžete podávat.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz