Wormup Křupaví červíci 20 g

60 hodnocení
Značka: WormUp
174 Kč 9 Kč / 1 g 9 Kč / 1 g
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
29.5.2024 29.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Křupaví červíci jako lahůdka pro nadšence nevšedních gurmánských zážitků! V kombinaci sušených červíků a výběrových koření se rodí neopakovatelná symfonie chutí, jež vás okouzlí a zanechá v srdci touhu po dalším ochutnání.

Za nás určitě doporučujeme k pivu nebo sklence vína.

Odeslání do 1 - 2 pracovních dnů.

Detailní informace

Garance spokojenosti
Garance spokojenosti

Pokud Vám naše produkty nebudou chutnat, můžete celou objednávku vrátit do 14 dnů
Rychlé doručení zdarma
Rychlé doručení zdarma

Objednávky expedujeme do 24 hodin. Nad 999 Kč máte dopravu zdarma.
Vyrobeno v Česku
Vyrobeno v Česku

Všechny Grig produkty si vyrábíme poctivě u nás v Česku.

Detailní popis produktu

wurmup_grafika pod produkt web2-min

Ochutnej

Dejte šanci nevšední delikatese a objevte svět, ve kterém je každé sousto cestou neznámým, ale lahodným terénem. Překonejte strach z neznáma a zjistěte, jak mohou být křupaví červíci skvělým a výživným doplňkem vaší stravy.

wurmup_grafika pod produkt web1-min (1)

Zažij něco nového

Na první pohled se zdá, že konzumace jedlého hmyzu je exotická a neobvyklá. Přesto tuto stravu preferuje většina světové populace, včetně zemí jako Japonsko či Mexiko. Toto specifické stravování má název entomofágie a postupně si nachází cestu i na evropské stoly. Stačí, když lidé vyzkouší hmyzí pochoutky a objeví jejich jedinečnou chuť.

Zároveň je to blízký příbuzný třeba takových lahůdek, jako je humr či krevety.

Jedlý hmyz je neskutečně zdravý

Konzumace hmyzu představuje perfektní zdroj živočišných bílkovin. Obsahuje jich až trojnásobek ve srovnání s hovězím steakem. Převažuje v něm hlavně zdravý nenasycený tuk a nejsou v něm žádné sacharidy. Jako bonus navíc dostanete dávku vápníku, železa a zinku. Navíc, na rozdíl od chovu velkých zvířat, je chov hmyzu možný i bez použití antibiotik.

Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českých chovných stanic. Před transformací podstupují dny hladu, aby dosáhli dokonalého očištění. Následně jsou krátce podrobeni vaření, sušení a na závěr dochucení. Všechno je realizováno s nejvyšší prioritou na excelentní kvalitu a zachování nutričních hodnot.

Kde se červíci chovají

Klíčovým zdrojem našich larv potemníka moučného je ověřená moravská farma, jež splňuje všechny hygienické normy. Jsou chovány v plastových boxech plných obilného šrotu, kde jim čas od času přidáváme čerstvou zeleninu pro doplnění vody. Chov je suchý, čistý a perfektně větraný.

Je zajímavé, že jedlý hmyz je dle zákonů řazen do kategorie hospodářských zvířat. Vzhledem k tomu je tedy hmyz nejčistěji chované a zpracovávané hospodářské zvíře. Jeho chov vyžaduje podstatně méně vody, krmiva a půdy než chov ostatních hospodářských zvířat

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušení červíci
Alergeny: Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek. Konzumace hmyzu (obsahuje chitin)  může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.
Země původu: Česká republika
Výrobce: WormUP s.r.o. Žamberecká 483, 51754 Vamberk
Bezlepkové: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz