Crunchy Worms - Sůl
Kód: 29523-min.png?6255275b)
GARANCE SPOKOJENOSTI
-min-1.png?6270c112)
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN

SKVĚLE CHUTNÁ

ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
Související produkty
Detailní popis produktu
Jak jíst křupavé cvrčky Crunchy Worms?
Za nás je nejlepší volbou si červíky vychutnat samotné, ideálně pak v kombinaci s oblíbeným druhem vína či piva. Nabízí se však i zajímavější kulinářské experimenty! Červíky si totiž můžete přidat třeba na salát nebo na chleba s tvojí oblíbenou pomazánkou. Fantazii se opravdu meze nekladou!
Kde červíky bereme?
Vše, co na našem hmyzím e-shopu nabízíme k nám putuje z certifikovaných potravinářských výroben a chovů. Červíci se navíc připravují pouze za použití přírodních surovin a koření. Můžou si je tak vychutnat i ti nejmenší z nás.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušení červíci |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Složení: | Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 99 %, Sůl 1 % |
Alergeny: | Chitin |
Země původu: | Česká republika |
Výrobce: | Crunchy s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00, Brno |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně.
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.