DOPRAVA ZDARMA U OBJEDNÁVEK NAD 1200,- KČ

Crunchy Worms - Sůl

Kód: 29523
5 hodnocení
Značka: Crunchy Worm
139 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022

Pražení, osolení červíci připravení rovnou k jídlu! Slaná příchuť je stará dobrá klasika a ideální startovní čárou do světa entomofágie. Díky procesu pražení mají lehce oříškovou chuť, kterou podtrhuje mořská sůl.

Detailní informace

GARANCE SPOKOJENOSTI
GARANCE SPOKOJENOSTI
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
SKVĚLE CHUTNÁ
SKVĚLE CHUTNÁ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA

Detailní popis produktu

crunchyworms_grafika pod produkt web-min

Jak jíst křupavé cvrčky Crunchy Worms?

Za nás je nejlepší volbou si červíky vychutnat samotné, ideálně pak v kombinaci s oblíbeným druhem vína či piva. Nabízí se však i zajímavější kulinářské experimenty! Červíky si totiž můžete přidat třeba na salát nebo na chleba s tvojí oblíbenou pomazánkou. Fantazii se opravdu meze nekladou!

Kde červíky bereme?

Vše, co na našem hmyzím e-shopu nabízíme k nám putuje z certifikovaných potravinářských výroben a chovů. Červíci se navíc připravují pouze za použití přírodních surovin a koření. Můžou si je tak vychutnat i ti nejmenší z nás.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušení červíci
Hmotnost: 0.02 kg
Složení: Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 99 %, Sůl 1 %
Alergeny: Chitin
Země původu: Česká republika
Výrobce: Crunchy s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00, Brno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení