Crunchy Worm - Extra Sýr
Kód: 29685-min.png?6255275b)
GARANCE SPOKOJENOSTI
-min-1.png?6270c112)
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN

SKVĚLE CHUTNÁ

ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
Související produkty
Detailní popis produktu
JAK JE JÍST
Můžete je nasypat do misky a jíst jen tak k filmu, u karet na chatě, pobavit s nima na párty, nebo je použít i na další kulinářské experimenty. Stačí otevřít a nasypat na salát. Nebo zapracovat do těsta na chleba. Tady se fantazii meze nekladou. Červíci jsou upražení a nachystaní rovnou na jídlo, ale dá se s nimi i dál vařit.
ODKUD ČERVÍCI POCHÁZÍ
Hmyz je z českého certifikovaného chovu a je určený pro gastronomii. To znamená, že hlínu nikdy neviděl a venku se to také nesbírá. Chová se, suší a dochucuje za přísných hygienických prodmínek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušení červíci |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Složení: | Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 98 %, Sůl 1%, Koření 1% |
Alergeny: | Chitin, mléko, může obsahovat stopy lepku |
Země původu: | Česká republika |
Výrobce: | Crunchy s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00, Brno |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně.
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.