DÁREK K OBJEDNÁVKÁM NAD 700 KČ

Crunchy Worms Extra Sýr 20 g

Kód: 29685
139 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
6.10.2022

Pražení červíci připravení rovnou k jídlu! Miluješ chuť sýra? Zbožnuješ popcorn v kině? Tak přesně tahle příchuť je pro tebe! Otevřeš a křupneš stejně jako oříšky, brambůrky, nebo popcorn. Extra sýrová příchuť s výraznou chutí je náš největší favorit. Je pro toho, kdo si rád olizuje prsty v kině, pro toho, kdo má rád výrazné chutě a pro toho, kdo se nebojí dát červíka do pusy a zjistit jak skvělý snack to je.

 

Detailní informace

GARANCE SPOKOJENOSTI
GARANCE SPOKOJENOSTI
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
SKVĚLE CHUTNÁ
SKVĚLE CHUTNÁ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA

Detailní popis produktu

crunchyworms_grafika pod produkt web-min

JAK JE JÍST

Můžete je nasypat do misky a jíst jen tak k filmu, u karet na chatě, pobavit s nima na párty, nebo je použít i na další kulinářské experimenty. Stačí otevřít a nasypat na salát. Nebo zapracovat do těsta na chleba. Tady se fantazii meze nekladou. Červíci jsou upražení a nachystaní rovnou na jídlo, ale dá se s nimi i dál vařit.

 

ODKUD ČERVÍCI POCHÁZÍ

Hmyz je z českého certifikovaného chovu a je určený pro gastronomii. To znamená, že hlínu nikdy neviděl a venku se to také nesbírá. Chová se, suší a dochucuje za přísných hygienických prodmínek. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušení červíci
Hmotnost: 0.02 kg
Složení: Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 98 %, Sůl 1%, Koření 1%
Alergeny: Chitin, mléko, může obsahovat stopy lepku
Země původu: Česká republika
Výrobce: Crunchy s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00, Brno
Bezlepkové: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.