DOPRAVA ZDARMA U OBJEDNÁVEK NAD 1200,- KČ

Crunchy Worm - Česnek

Kód: 29524
4 hodnocení
Značka: Crunchy Worm
139 Kč 139 Kč / 1 ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022
Upražení, čerstvým česnekem dochucení červíci. Česnek je prostě dobrý.  Česnek je výrazný. A česnek nám i nejvíc chutná. Česnek z toho udělá chuť, kterou znáte a tak se není čeho bát. Je ideální k telce, pivu, ale né k vínu. Víno a česnek moc dohromady nejdou, to se ví. S kámošema k pivu je to ale ideální kombo. Zdroj srandy bude zaručený!  

Detailní informace

GARANCE SPOKOJENOSTI
GARANCE SPOKOJENOSTI
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
PŘÍRODNÍ ZDROJ ŽIVIN
SKVĚLE CHUTNÁ
SKVĚLE CHUTNÁ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
ŠETŘÍ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA
VYSOCE KVALITNÍ BÍLKOVINA

Detailní popis produktu

crunchyworms_grafika pod produkt web-min

JAK JE JÍST

Můžete je nasypat do misky a jíst jen tak, nebo je použít i na další kulinářské experimenty. Stačí otevřít a nasypat na salát. Nebo zapracovat do těsta na chleba. Tady se fantazii meze nekladou. 

 

ODKUD ČERVÍCI POCHÁZÍ

Hmyz je z českého certifikovaného chovu a je určený pro gastronomii. Chová se, praží a dochucuje za přísných hygienických podmínek. 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušení červíci
Hmotnost: 0.02 kg
Složení: Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 98 %, Sůl 1 %, Česnek 1 %
Alergeny: Chitin
Země původu: Česká republika
Výrobce: Crunchy s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00, Brno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení