Hodnocení obchodu

4,9 507 hodnocení
5
465x
4
27x
3
9x
2
4x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
IB Avatar autora Iva Benesova | 13.6.2023
Vše v pořádku.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 20.6.2023
Moc děkujeme za pozitivní recenzi :) Váš GRIG tým
JM Avatar autora Josef Molnár | 5.6.2023
Musím uznat bál jsem se toho ale je to jako bramburka doporučuji
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 5.6.2023
Dobrý den, Josefe, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste s produkty spokojený :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
DO Avatar autora David Onyščuk | 25.5.2023
Skvělé, cvrčci s rajčatem a s orgánem, červíčci s česnekem a s bylinkama👍👍👍👍 Spokojenost 😀
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 29.5.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
JZ Avatar autora Jana Zahradníková | 25.5.2023
Perfektní, cvrčci s chilli a limetkou 👍👍👍spokojenost 😉
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 29.5.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
PP Avatar autora Pavel Pitner | 23.5.2023
Výborný 👍👍👍
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 24.5.2023
Dobrý den, Pavle, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
MP Avatar autora Michal Penic | 23.5.2023
výborná alternativa
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 23.5.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
LV Avatar autora Lukáš Voves | 22.5.2023
Objednáno již poněkolikáté a stále chutné :-)
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 23.5.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
MM Avatar autora Michal Mayer | 18.5.2023
Za mě skvělé. I když jsem hodně konzervativní, ve společnosti buráků, křupek a brambůrků, jistě důstojné místo na tabuli. Líbí se mi to i dobře to chutná!
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 23.5.2023
Dobrý den, Michale, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
JS Avatar autora Jakub Simon | 14.5.2023
Obchod je dobrý. Dodání rychlé a vše bez problémů. Jen Grig sušení cvrčci s chilli a limetkou nic moc. Čekal jsem více po zkušenosti s Worm up červíky (nejlepší česnekoví).
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 15.5.2023
Dobrý den, Jakube, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Co se týče příchutě chilli s limetkou, tak je to velmi individuální a každému chutná něco jiného. Jak se říká, sto lidí = sto chutí :) Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
VV Avatar autora Veronika Vávrová | 9.5.2023
Za mě úplně super hlavně červíky s česnekem ❤️ přítel si chválí celí set že sou výborný uricte tato objednávka nebude poslední 🙃🙂
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 15.5.2023
Dobrý den, Veroniko, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
MR Avatar autora Martin Ryška | 24.4.2023
Po měsíci došly zásoby a já musel opět nakoupit. Na sýrových tyčinkách jsem už závislý :-) S jistotou můžu říct, že to není poslední objednávka.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 25.4.2023
Dobrý den, Martine, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
TR Avatar autora Tereza Rašínová | 24.4.2023
Max. spokojenost. Doporučuji!
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 25.4.2023
Moc děkujeme, Terezo :) Váš GRIG tým
RD Avatar autora Roman Doležálek | 19.4.2023
Maximální spokojenost,rychlí dodání
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 24.4.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
LM Avatar autora Lenka Maršíkova | 14.4.2023
Rychle dodani
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 17.4.2023
Dobrý den, Lenko, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
VN Avatar autora Věra Novotná | 12.4.2023
Rychlé odeslání, dobrá cena
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 13.4.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
MR Avatar autora Martin Razima | 11.4.2023
Oceňuji rychlost dodání,páč to byl dárek k pivnimu setu a velký výběr příchutí .Česnek a chilli ideál k pivku. Vřele doporučuji.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 13.4.2023
Dobrý den, Martine, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že Vám produkty k pivu chutnaly. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
DS Avatar autora Dion Spiri | 3.4.2023
Dodávka opravdu bleskurychlá, dokonce mam dojem, že kdybych objednal narychlo zapomenutou položku na insekt party, ten samý den je na stolku... Výrobky samozřejmě perfektní, oceňuji rostoucí nabídku příchutí a vyhlížím další hmyzí zástupce vedlelarev, červíků, cvrčků a sarančat z našich tuzemských "luhů a hájů" třeba hmyzí dospělce brouků, i když je to očekávání obrazné, protože každý ví, že hmyz je speciálně pěstován pro tento účel a nejde doslova o odchyt :-) Je jasné, že poptávka určuje nabídku a že cikády, štíry a larvy velkých brouků jsou na naši zeměpisnou šířku sci-fi, mělo-li by se jednat o domácí chov a nikoli export. A o tom je celá problematika s cenou těchto pochoutek. Cvrčci jsou cenově OK, i červíci, ale kobylky se už dotýkají, nebo šplhají nad mezní cenovou hodnotu, má-li si je dopřát labužník častěji. Jinak jsou samozřejmě výteční všichni zástupci. Rozhodně doporučuji.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 4.4.2023
Dobrý den, Dione, děkujeme Vám za pozitivní a velmi obsáhlé hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi produkty spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
JP Avatar autora Jan Pich | 3.4.2023
Skvělý a chutný hmyz. Skutečně rychle mizí v žaludku :). Co mi ale chybí je možnost koupit větší balení.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 4.4.2023
Dobrý den, Jane, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Do budoucna určitě plánujeme sortiment o větší balení rozšířit. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
ND Avatar autora Naďa Dvořáková | 30.3.2023
BEZ VÝHRAD
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 3.4.2023
Moc děkujeme :) Váš GRIG tým
AV Avatar autora Anna Váňová | 30.3.2023
Rychlé dodání, příchutě taky fajn. Děkuji.
MU Avatar autora Michaela Urbánková (Administrátor) 3.4.2023
Dobrý den, Anno, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :) S přáním hezkého dne Váš GRIG tým
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz